Első bejelentkezés a Neptunba (egyetem)? Ez normális vagy valami nem jó nekem? Nem tudom mit csináljak
Először jelentkeztem be a Neptunba. A belépéssel semmi gond nem volt. Jelszót módosítottam, az adataim mind rendben vannak. A szak is jól van beírva.
Kaptam egy e-mailt az egyetemtől hogy lépjünk be; válasszuk ki az ügyintézés menüpontot onnan pedig menjünk rá a kérvényekre. Eddig el is jutottam. Innen kellene az Elektronikus adategyeztető lap menüpontra menni. Nekem viszont csak annyit ír ki hogy hallgatói jogviszony törlése, ráadásul 2021. Februártól (!!) érvényes a kérvény. Először jelentkeztem egyetemre tehát amiatt nem lehet hogy régebbi szak vagy valami hasonló.
Kérlek segítsetek felek hogy emiatt fog elúszni a jelentkezés. ☹️ És rendben van a jelentkezés, tehát időben beküldtem mindent, SMS-t is kaptam hogy felvettek ezért nem értem hogy nekem miért ír ki ilyet.
Arra mentem rá, és ott van ez az egy darab kérvény amit írtam (hallgatói névsorból való törlés) , azon kívül semmi más nincs ott :(.
Rendben akkor várok. Csak ugye mivel először leptem be megijedtem h valamit elrontottam.
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!