Szerintetek lesz még digitális oktatás?
"Azért én egy színvonal alatti bulvármagazin hangulatkeltő cikkéből "
bulvár vagy sem, ugyanezt mondta Rusvai is, ami a cikkben van.
"A KORONAVÍRUS AZ INFLUENZÁHOZ HASONLÓ SZEZONALITÁSA MIATT, AZ UV SUGÁRZÁS HATÁSRA KEVÉSBÉ TERJED. AZONBAN – AHOGY AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁG FERTŐZÖTTSÉGI ADATAI IS MUTATJÁK – VAN OKUNK TARTANI AZ INDIAI MUTÁNSTÓL, UGYANIS OTT AZ ÚJ ESETEK 70 SZÁZALÉKÁT EZ A VARIÁNS OKOZZA. BÁR ÁTOLTOTTSÁGBAN JÓL ÁLLNAK EURÓPÁBAN A BRITEK, DE A NAPI FERTŐZÉSSZÁM AZ ELMÚLT HÉTEN ÍGY IS 14,5 EZER VOLT AZ ÚJ DELTA VARIÁNS VILLÁMGYORS TERJEDÉSE MIATT, AMI AZ OLTATLANOKAT VESZÉLYEZTETI LEGINKÁBB
– fogalmazott a Borsnak Rusvai."
Ebben nem mondja, hogy szerinte szükség lesz távoktásra, ezt csak az "újságíró" költötte hozzá.
Nem is a virológusnak kell foglalkozni a távoktatással, hanem az egyetem vezetésének.
Google keresőbe beírva, hogy “koronavírus”, egyáltalán nincsenek nyugtató hírek, sőt.
Képzésfüggő, de szerintem elővigyázatosságból nem mernének kezdeni egyből jelenlétiben.
Mit számít a sok millió beoltott, akik közül ki tudja hánynak nincs ellenanyaga, az ugyancsak sok millió beoltatlan ember mellett. Az egyetemek vezetősége ezt biztosan figyelembe fogja venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!