Lehet úgy pótfelvételizni egy másik szakra, hogy közben egyetemista vagyok?
Ha nem jelentkeztél februárban egyetemre, akkor beadhatod a pótfelvételire a jelentkezésed! Fontos viszont, hogy mivel a kettő nem üti egymást, ha tegyük fel felvesznek pótfelvételi során, akkor attól nem szűnik meg a tanulói jogviszonyod a jelenleg tanult szakodon. Magyarán tanulhatsz egyszerre több egyetemem egyszerre, kérdés hogy mennyit birsz, tehát ennek nincs akadálya. :)
Kreditátvitellel nem egyszerűbb lenne? Vagy teljesen más területen gondolkodsz tovább tanulni?
Köszönöm a válaszokat!
Jelenleg angol-magyar tanárin vagyok, és az angolt szeretném másik szakpárra lecserélni. Tudom, hogy van valami kérelem, amivel felvételi nélkül is lehet szakot váltani egyetemen belül, de sajnos már a második évemet végeztem, így nem lehetséges már. A magyaros tárgyaimat pedig megpróbálom elfogadtatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!