Mi legyen? Hamarosan pályaválasztásra kerül a sor, és nem tudom melyiket lenne érdemes választanom.17/L
-Ami nagyon vonz mostanában a kreatív tervezés, vagyis azon belül is a marketingkommunikáció (és azért egy GTK-s diploma sose hátány)
-Aztán nagyon nagyon érdekelnek a földrajzzal kapcsolatos dolgok, pl. geográfus, de nem tudom milyen eséllyel lehet vele elhelyezkedni,
Illetve amiben még el tudnám képzelni magamat, az a belsőépítészet, kicsit művészetis beállítottságú is vagyok
Szerintetek melyikbe lenne érdemes belekezdeni és miért?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..
A geográfus pályával kapcsolatban klikk a fenti linkre.
Ne a diplomában higgy, hanem a tudásban.
A legfontosabb: tanuljál meg jól angolul. (itt aztán végképp nem a pénz számít…)
+ Olyan dolgot tanulj, amit viszonylag könnyen aprópénzre lehet váltani. (értsd: olyan szakmát, amit nagy számban keresnek a magánszektorban)
Ajánlom a fenti linkről elérhető könyveket.
PS: a legtöbb egyetemi/főiskolai képzés köszönőviszonyban sincs a valósággal, ill. a munkaerő-piaci igényekkel. (ez bizony még az állítólag kurrens gazdasági/pénzügyi képzésekre is vonatkozik…)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!