Mi lesz ebből? "a szülők több mint fele nem fogja iskolába engedni a gyerekét április 19-én“ szerintem semmi
a szülők több mint fele nem fogja iskolába engedni a gyerekét április 19-én
"A pedagógus ezért rákérdezett erre a két dologra 72 ezer követővel rendelkező Facebook-oldalán, egy nap alatt 3686 válasz érkezett.
Az eredmény: a válaszolók több mint fele (56,5%) azt tervezi, hogy nem engedi iskolába a gyerekét április 19. után, az érettségizőknek pedig elsöprő többsége (93%) mondta azt, hogy már nem fog bemenni.“
Szerintetek mi lesz ebből? Szerintem SEMMI.
Amíg pofázni kell, meg kattingatni a face-en addig megy a fotalforradalom, de aztán 19-én úgyis mindenki (tanár, diák) tele gatyával ott fog tömörülni.
Sztrájk, szabadság, betegállomány? Ugyan.
Amíg pofázni kell róla addig oké, de amikor TENNI akkor csönd lesz.
"Szerintem a 2-es az év végi jegyekre"
Még ezt sincs joguk megtenni.... az éves összeredményt kell nézni...
"Magyarázza már el nekem valaki, mi lenne abban a racionalitás, hogy ezt ne tegyem meg, vagy mit veszíthetnék vele."
semmit, de nem fogod megtenni.... ennyi.
megtehetnéd de nem fogod.
mit ahogy az összes tanárnak joga lenne elmenni egyszerre betegállományba (mert miért ne...)de 1 se fog.
Mind csak HANGemberek.
pofájuk az jár, de mögötte csak ócska nyulak.
"Viszont az érettségizők tudnak bukni ezen, nem is kicsit"
10ből 9 érettségiző a saját pöcsét se találja meg térkép nélkül olyan hülye. ezek ilyen szintű "mi lesz ha " gondolkodásra képtelenek.
ezért fognak bemenni.
"Szociális élet nulla"
Mi köze az iskolának a szoc élethez? Csak ott lehet élni? Azon kívül nincs semmi?
Úgy utálom a dumát hogy"nem tudok találkozni a barátaimmal mióta zárva a suli" aztán miért nem? akadálya mi lenne? A semmin kívül?
"Az akadálya mondjuk az lenne, hogy egy világjárvány közepén vagyunk"
és ezt szerinted milyen magasról szarja telibe egy átlag kamasz? szerinted érdekli?
át míg volt iskola, csak maszkban lehetett az épületbe lépni.
eredmény? Belépett maszkban, és ahogy benn volt már tépte is le magáról...
Tanárok dettó!!
szerinted milyen magasból szarják le a távolságtartást?
meg aztán nem kell ide iskola. reggel felszállok a buszra lépni se lehet nem ülőhely de még állóhely sincs néha- távolságtartás??
Hát én egy átlag kamasz vagyok átlag kamasz barátokkal, és nem tojjuk telibe :)
Aki tehette, már oltást is kapott (krónikus beteg), aki nem, az is odafigyel. Ne mossuk egybe az egész generációt. Mindenhol vannak felelősségteljes emberek, és olyanok is, akik nem azok. Nem feltétlenül az életkoron múlik. Ilyen erővel én meg mondhatnám azt, hogy az idősek tojják telibe, mert ott szambáznak tömegestül a boltokban, meg a piacokon is ott voltak mindenhol :)
De nem mondom, mert attól hogy van néhány felelőtlen ember, még messze nem mindenki az. Csak ezek a példák a kirívóak, a szembetűnőek. Szóval butaság generációkra, korcsoportokra vonatkozóan általánosítani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!