A jelen kormányrendelet szerint mikor mennek vissza a középiskolások?
Április 19.
Ekkora marhaságot... Csodás, hogy a tanárok megkapják az oltást, de mi van a diákokkal, akik egy teremben vannak összezsúfolva? Arról nem beszélve, hogy vírus ide vagy oda, nem foglalkoznak a maszk hordásával, megfelelő szellőztetéssel vagy azzal, hogy nem iszunk-eszünk máséból és nem lógunk egymás nyakán. Merthogy ez szokott lenni, nálunk legalábbis. Az meg a bónusz, hogy én egész hordom a maszkot, de 2 óra után már elalszom, annyira nem kapok levegőt a teremben, szellőztetni meg luxus, mert hideg van...
A középiskolások nem kölykök, jobbik esetben nem gyújtják fel otthon a lakást és felügyelet sem kell. Az általános iskolákat megértem, elvégre nem csupán tizenévesek, hanem kisgyerekek is járnak, akiket még tényleg nem ildomos egyedül hagyni. De a középiskolások visszaengedése morbid vicc. Pedig én aztán 2 percnyire lakok az iskolától, sétálva. Nem okozna gondot bejárnom, tömegközlekedést is tudom kerülni, de mások nem. Hadd ne veszítsék még el mások a szeretteiket, ha nem muszáj...
19/l
Gúlyás Gergely: Nem a foci miatt van az enyhítés (kormányinfon mondta)
Ó de birsz hazudni
gúlyás úr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!