Melyek azok az egyetemek, amelyek mégsem állnak át online oktatásra? Ezt a döntést mivel indokolják a rektorok?
Semmelweis Egyetem tudtommal. Orvosi gyakorlatot elég nehéz telefonon át szerezni.
Esetleg más orvosi karok. Más egyetem nem hiszem, hogy lesz ilyen.
Állatorvosi is. "A nagy manualitást igénylő gyakorlatok -Anatómia, Kémia, Patológia, Kisállatgyógyászat, Lógyógyászat, Haszonállatgyógyászat,Mobilklinika, Farmvizit, Állatorvosi szemészet - kontakt óra kereteiben kerülnekmegtartásra"
Egyelőre a hivatalos infó az, hogy a koli is nyitva marad.
A DE ha jól tudom, hétfőig is 100% jelenlétivel ment. Számomra kicsit meglepő is, hogy még senkit nem hallottam balhézni ezen. (Úgy értem, egy irodalom előadást pl tényleg semmi nem indokolja, hogy egy járvány közepén jelenlétben legyen.) Viszont nekik is van orvosi karuk, szóval ott érthető ugyanúgy, mint a SOTE-nél.
Viszont azt látom a DE honlapján, hogy kiürítik a kollégiumokat, szóval mégsem hiszem, hogy jelenléti órák maradnának.
#4: Igen, mondjuk egy BTK-n én sem tartom indokoltnak, hogy be kelljen járni ebben a helyzetben. Talán ír majd valaki, aki megerősíti, esetleg cáfolja.
Megkérdezhetem, hogy Te melyik egyetemre jársz?
BME. Worst of all :)
Máig nincs konkrét infó, hogy mégis mi lesz. A kollégiumokat mondjuk kiürítik, szóval kötelező óra feltehetőleg nem lesz jelenlétben.
#6: :) Nálunk 16-án állnak át online oktatásra a hibridről, legalábbis eddig úgy néz ki (jelenleg rektori szünet van).
#8: Ez így ebben a formában nem igaz, én is csak máshol-mástól olvastam. :) Akkor nagyon úgy tűnik, ahol a gyakorlati oktatás nem igényli, beadják a derekukat az egyetemek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!