Komolyan ki akarják nyitni a középiskolákat is április 19-én?
A tanárokat beoltották, az oké. Hogy a második adagot megkapták-e, az majdnem mindegy, mert csak hetek kérdése, viszont az első adag is nagy védettséget nyújt.
Meg a nagyszülőket is többé-kevésbé beoltották.
De a szülőket?
Na és a diákokkal mi van, amikor majd' 5 hónapja otthon vannak, erre pont most, a tetőzéskor, a mutációk terjedésekor vissza kell menniük?
Holott, mint tudjuk, a mutációk mindenkire veszélyesek. Erre vigyék haza, meg betegedjenek meg ők is?
Nem beszélve az érettségizőkről...
Remélem, hogy pár hét iskola miatt nem kockáztatják a családok egészségét.
Jaj itt hirtelen mennyire fèlti mindenki az egészségét,màsnap meg rohangàlank a mekibe meg ülnek a gèp mellett meg szívjàk a cigarettát. Kérdem én. Mégis mikor akartok iskolàt? Merr szeptemberben tuti jön a 4.hullám meg a vakcinaàlló mutànsok. Nem lesz ennek vège. Én gimis vagyok és a tököm tele van,hogy a legszebb éveimet veszi el ez a vìrus. Nem fèlni kell meg bezárkózni,hanem lehet egészségesebb èletmódra kène vàltani. Nem vèletlen,hogy a legtöbb halott cukorbetegséggel,magas vérnyomàssal meg túlsúllyal küzdött. A legtöbb országban màr nyitottak,vagy zàràs is alig volt elèg a skandinàv orszàgokra vagy pàr amerikai àllamra,esetleg àzsia orszàgokra meg Ausztràliàra,Új-Zélandra gondolni.
Mit gondoltok,amikor a pestis tombolt mindenki bezárkózott és rettegett? Pedig az jóval komolyabb volt mint ez
El vqgyunk kényelmesedve. Jön egy ilyen vírus és lebènul az ország. Érdekes,sajnos Afrikàban ehhez hozzà vqnnak szokva,sőt,jóval komolyabb betegségekkel küzdenek.
Nem rettegni kell,bezàrkózni,hanem hozzá kell szokni.
Több jàrvàny is lesz,ha màs miatt nem,de a felmelegedés miatt biztos.
Hozzá kell szokni.
"Köszönjük hogy fejezd be"
Mondatfajták a beszélő szándéka szerint, 2. osztályos tananyag. Amíg nem tanultad meg, légy szíves ne írj ide! Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!