Van-e esély arra, hogy április 19.-én újraindul a jelenléti oktatás?
a Magyar Közlönyben is megjelent a rendelet, és ott tudomásom szerint nem szoktak csak úgy dolgokat közzétenni, megjelentetni. De a JELENLEGI állás szerint több sebből is vérzik ez az áprilisi nyitás (nem csak iskolákra vonatkozóan) Pl. a hétvégén több virológus ill Kásler Miklós is említette, hogy magasabb átoltottság kell a nyitáshoz, legkorábban május-június környékén lehet nyitás. Nem tudom, lehet hogy szándékosan csinálják ezt, hogy elveszítsék a 2022-es választást?
id.
Ez az egész már egy vicc, én nem tudom mi értelme van ennek.
Pont most nyerhetné meg a Fidesz a választást, erre szaroskodnak.
"Pont most nyerhetné meg a Fidesz a választást, erre szaroskodnak."
szerintem meg látják a bukásukat és azért csinálják. valljuk be, nem kezelték jól a járványt.
DE OFFoljuk a témát, a kérdésre válaszoljunk! :)
Végezetül a miniszter elárulta, hogy szerinte
legkorábban május végén, június elején lehet nyitni, ha nem jön közbe valami, például egy új vírusmutáció.
Kásler szerint így is az elsők között fog Magyarország a szigorításon enyhíteni.
xd
1. § (1) A köznevelési intézmények – az óvoda kivételével – és a szakképző intézmények rendes munkarendben működnek.
(2) Az óvodákban a 2021. március 8-ával elrendelt rendkívüli szünet megszüntetésre kerül.
(3) A köznevelési és szakképző intézmények működése kapcsán a kormányzati intézkedések végrehajtásáról
a köznevelésért, illetve a szakképzésért felelős miniszter határozatban rendelkezik.
2. § Ez a rendelet 2021. április 19-én lép hatályba.
3. § Hatályát veszti a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. (III. 5.) Korm. rendelet 11. §
(1)–(4) bekezdése.
Kormányrendelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!