Tényleg igaz, hogy lesz jelenléti oktatás?
Ma hallottam a rádióban nagyon mondják, hogy vissza kell menni.
Szerintetek vissza megyünk?
Vissza.
Az még nem biztos, hogy mikor. :)
azt mondják, amit a közlöny lehoz az tuti biztos.
viszont jöhetnek közben olyan körülmények, amik szerintem a kormányt újabb intézkedéshozatalra kényszerítik.
Semmi nem biztos, a Közlönyt is bármikor lehet módosítani.
A helyedben úgy készülnék, hogy lehetnek még személyes órák, dolgozatok, de az is lehet, hogy online fog zárulni a tanév.
Ezt még nem tudhatjuk jelenleg.
Nem tudom, #5-ot ki pontozta le, teljesen helyesek a meglátásai.
A mai napon hatályos rendelet szerint április 19-től nyit a közoktatás. Ettől függetlenül akár április 18-án is hozhatnak egy olyan rendeletet, ami ezt hatályon kívül helyezi.
Személy szerint butaságnak tartok most rögzíteni egy három héttel későbbi határidőt, addig bármerre változhat a járványhelyzet. Nagyon remélem, hogy annyira drasztikusan javulnak a számok, hogy felelősséggel meg lehet lépni a nyitást, de senki nem lát előre még ilyen rövid időtávon is. Ilyenkor pedig érdemes minden eshetőségre felkészülni, arra is, hogy valóban vissza kell térni az iskolába.
100% hogy kinyitnak. Nem viccelek, belsős információim vannak.
Aki nem hiszi, nyugodtan fogadhat velem annyi pénzben amennyiben csak akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!