Azok akik mérget vennének rá, hogy júniusig online lesz, nagyot fognak koppanni, ha a szünet után mégis visszaáll a jelenléti?
Nem, nem fognak. Senki sem jós.
Tavaly is bezártak március 2. felében, és nem nyitottak ki újra, így valószínűsíthetően idén is így lesz.
hát én nem fogok nagyot koppanni mert végzős vagyok ápr végén így is úgy is vége a tanévemnek, így leges legrosszabb esetben marad 3 hetecske. sétagalopp. max kiír a háziorvos és nem megyek.
de nem lesz már idén semmi.
"valószínűsíthetően idén is így lesz"
HAHAHhahahahhaahahahahh!!hhahahh!!
ami tavaly volt az idén is lesz. ez aztán az érvelés. egy csavarhúzó hozzád képest atomtengeralattjáró. hhahahh
"ax kiír a háziorvos és nem megyek."
nem ír ki. börtönbe megy, ha kiderül, hogy vesztegetést fogadott el.
nem kell ahhoz vesztegetés. felhívom elmondom írjon ki beteg vagyok-és kiír. 100x megcsináltam már. meg se vizsgál le se kell menni. nem is érdekli az egész.
Hol élsz te, ébresztő.
apámat úgy írta ki 1 hétre hogy a betegállományos papírt bedobta a postaládába. nem is találkoztak, egy hívás, kösz oké és kész.
ébresztő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!