Mely iskoláknak van komárom-esztergom megyében barátságos közössége?
Figyelt kérdés
13 éves lányom már hónapok óta csak sirva jön haza mert nem barátkoznak vele az osztálytársai. Szivem szakad meg miatta és ugy döntöttem 8. osztályba át fogom iratni valahova máshova. Esetleg tud valaki Komárom-Esztergom megyében olyan általános iskolákat ahol könnyen beilleszkedhet? Köszönöm.tegnap 15:48
1/2 anonim válasza:
Az a baj, hogy ezt így nem lehet megmondani, hogy hova tud beilleszkedni. Mindenkinek más a személyisége. Én általános iskolában ki voltam közösítve, mentálisan bántalmaztak az osztálytársaim, pedig az összes tanár az iskola legjobb osztályának tartotta az enyémet. Most középsuliban meg nagyon jó osztályom van, akikhez könnyen beilleszkedtem. Senki nem tudja előre, hogy be fog-e illeszkedni iskolától függetlenül. De sok sikert kívánok a lányodnak a beilleszkedéshez :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!