Mit gondoltok, kinyitnak a középiskolák április 19. után?
Figyelt kérdés
Kulknglehes tekintettel az érettségizőkre, akiknek már csak 2 hét lenne a vizsgáik, tehát lényegében felesleges bemenjenek.2021. márc. 31. 22:00
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
59 szavazat
1/18 anonim válasza:
Pontos a megfogalmazásod. Kinyitnak 19. után. Csak az a kérdés, mennyivel utána :)
2/18 anonim válasza:
Szerintem nem fognak még, terjed a járvány szakemberek szerint még nem lehet nyitni csak 4-7 millió beoltottnál és Orbán azt mondta hogy május végére lenne meg a 7 millió beoltottság M1 es interjúba mondta
4/18 anonim válasza:
Meg azt is mondta, hogy az iskolákat kell elsőnek kinyitni merthogy mennyire megterhelő a szülőknek, gyerekeknek. Na meg egy frászt megterhelő... Jó, a kisgyerekeseket megértem, nekik tényleg nem könnyű de nehogy már 9-10-11-12.-ben vigyázni kéne a gyerekre...
5/18 anonim válasza:
kinyitnak 19 után de nem tudni mikor
6/18 anonim válasza:
A középiskolákat biztos nem fogják már idén kinyitni. Az általános esélyes, de szerintem az is zárva marad.
7/18 anonim válasza:
Ha be is lennének oltva a tanárok az miért is jelentene védelmet? Minket visszaküldenek mi is elkaphatjuk, hazavisszük a nem beoltott szüleinknek de legalább a tanárok túlélik. Remek meglátások. Ha mégis lehetne menni kb. Fél osztály menne.
8/18 anonim válasza:
Én most nem rudok semmit sem momdani.
Most azt hajtogatjak 0-24-ben,hogy 19.-én nyitás lesz. Legalábbis Orbán Viktor.
De pl.Kásler Miklós és a járványügyi szakértők már nem ezt mondjak.🤔
9/18 anonim válasza:
Hát én se tudok mit mondani, jól mondta az előttem lévő.
Orbán azt mondta, hogy a járványügyi szakértőkre kell hallgatniuk, de most egyáltalán nem így néz ki a helyzet.
10/18 anonim válasza:
Jóformán senki sem akar iskolanyitást Orbán Viktoron kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!