Mérnök informatika 2-es matekal?

Hülye a kérdés. Hol kettes a matek?
Egyetemen mérnökinfón, vagy általánosban? Ha egyetemen 2-es vagy akkor van esély mert átmentél. Ha általánosban vagy 2-es akkor kicsit nehezebb.
11 osztályban.
Igazából nem tud órát tartani a tanár és rendesen magyarázni.
De külön tanárral meg netes anyagokal bárki fel fejlesztheti magát arra a szintre ami egyetemre elég nem?

Őszintén mondom és nem bántásból, hogy nézzél másmilyen szakot is, ami jobban neked való. Főleg ha a tanárra fogod. Egyetemen sem jók a tanárok, szépen mondva.
Az a baj, hogy egy kettes matekkal, szerintem fel sem fognak venni, mert kötelezően a matekból számolják a pontot ott.
Persze vannak kivételek, de nem erre kell alapozni.

"Őszintén mondom és nem bántásból, hogy nézzél másmilyen szakot is, ami jobban neked való. Főleg ha a tanárra fogod. Egyetemen sem jók a tanárok, szépen mondva.
Az a baj, hogy egy kettes matekkal, szerintem fel sem fognak venni, mert kötelezően a matekból számolják a pontot ott.
Persze vannak kivételek, de nem erre kell alapozni."
Miért az infó és a fizika nem jó? Most nem a kérdező bátorítása a célom.

"Miért az infó és a fizika nem jó? Most nem a kérdező bátorítása a célom."
Amit az egyetem kér kettő érettségiben a matek fixen benne van és a második közül lehet választani, hogy infó vagy fizika vagy szakmai.
Ez van felvin:
matematika és
fizika v. informatika v. egy ágazati szakmai érettségi vizsgatárgy(7) v. egy ágazaton belüli specializáció szakmai érettségi vizsgatárgy(9) v. egy szakmai előkészítő vizsgatárgy(11)

BME-re nem. Talán OE. Vagy nem tudom, hol va
Hát ha csinál egy majdnem hibátlan emelt infó érettségit, akkor meglenne a pont. Inkább azon múlik, hogy más tárgyakból kb hogy áll + nyelvvizsga van-e.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!