Mi történik, ha valaki nem bírja elvégezni a rendőrtisztit?
Ez megnyugtató, hogy beleszámít a nyugdíjba! (Ez amúgy biztos, hogy beleszámít? :DD )
De nekem nincsenek rendőrségi kapcsolataim, úgyhogy engem nem rugdosnának át a nehezebb vizsgákon sajnos :D :(
Amúgy mekkora ösztöndíjat kaptok? Jó, gondolom biztos függ a tanulmányi eredménytől is, de kb.
Biztos beleszámít, igen.
29 ezer az alapilletmény, arra mennek rá szorzók. Ezt a HSZT-ben megtalálod, hogy hogy vannak. 3,5-4,1-ig jár + x összeg, 4,1-4,5-ig + x összeg, 4,51 felett + x összeg rá. Ha az előző két félévben 4,5 felett voltál, akkor jár 40-45 körüli lóvé, de már ez sem mindenkinek. Rajtunk spórolnak, idén leredukálták, hogy csak a 3 legjobban tanuló kaphat 40 ezret.
Egyébként nekem mindig olyan 4,44-es átlagom volt vagy akörül, akkor kaptam kb. 36800 forintot, 4,67-re meg 38010 forintot. Szóval nem igazán éri meg tanulni, nem becsülik meg az okos embert! Hisz akinek 4,1 az átlaga, az 1500 forinttal kap kevesebbet, mint akinek 4,99.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!