Mi történik, ha valaki nem bírja elvégezni a rendőrtisztit?
Oh. Akkor nem is lehet munkát kapni azzal, csak ha vannak valakinek kapcsolatai? Dehát ha tiszthelyettesek lesznek, akkor muszáj munkát biztosítani nekik nem?
Egyébként nekem nem ez lenne a tervem, csak B terv, ha esetleg nem menne annyira a tiszti, mint ahogy kéne.
Erre az esetre megnyugtató lenne, hogy hogyha nem megy, akkor is egy tanév után már tudok dolgozni, csak alacsonyabb rendfokozattal.
Egyébként azt nem tudod véletlenül, hogy a diákoknak már bejelentett munkahelyük van, vagy végig csak gyakorlatoznak? Hallottam, hogy már őket is hívják be szolgálatra, de nem tudom, hogy kapnak-e érte fizetést, vagy az csak ilyen órarendbe épített gyakorlat nekik, és, hogy mennyit vannak szolgálatban diákéveik alatt.
Idejárok egyébként. Beépített gyakorlat az nyaranként 1 hónap, júliusban, arra nem jár pénz. Tavaly márciussal lerendeltek minket a határra, amit csak azért fizettek ki júniusban 940-es órabérrel, mert valaki beküldte az ellenzéki médiának, hogy ingyen dolgozunk. Több, mint 360 órát lenyomtunk a pár hónap alatt és egy köszönömmel akarták kiszúrni a szemünket. Illetve volt még most 1 hét COVID járőr novembertől, de ugye ez is a veszélhelyzet miatt, az is ki lett fizetve, hasonlóan 940-nel.
Szerintem nem nagyon lehet a tisztjelöltivel munkát kapni. Amiatt meg ne aggódj, hogy nem menne a tiszti! Van olyan, aki 9 tárgyból bukott végzősként, a büntetőjog 1,2,3,4,5 sem volt meg neki, de vele is csak szerződést hosszabbítottak és 1 évvel később végez. Átrugdosnak mindenkit, ne izgulj!
"Van olyan, aki 9 tárgyból bukott végzősként, a büntetőjog 1,2,3,4,5 sem volt meg neki, de vele is csak szerződést hosszabbítottak és 1 évvel később végez. Átrugdosnak mindenkit, ne izgulj!"
Nagyon szomorú!
Aki nem ismeri a jogot az nem méltó arra, hogy felvegye a rendőr jelmezt.
Vicc kategória az egész szerv amúgy. Szánalmasak.
Hát nézd, mondjuk neki az édesapja valami kapitány. Ezen meg nem kell csodálkozni, az ilyenek érvényesülnek, akinek kapcsolatai vannak!
De arról meg inkább nem is mondok véleményt, hogy milyen itt a büntetőjog oktatása, meg a fontos szakmai dolgok oktatása. Hulladék. Ha nem ülsz le magadnak és nem tanulod meg, nem fogod tudni. Az összes tanár kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!