Rendőrtisztit csak így lehet elvégezni?
Én RTF-et végeztem.De hol van az már? Amikoe én
felvételiztem akkor történelemből és magyarból kellett
vizsgázni.Voltal fizikákis és pszichológiai tesztek is.
Akkor szakonként is változott a felvételi ponthatár.
stb. Úgy látom a kérdésből, hogy sok dolog megváltozott.
miért akarja valaki arra felteni az életét, hogy korrupt politikusok kutyája legyen?
tapasztalatom a rendőrséggel kapcsolatban, hogy akik nem veszik észre, hogy tőlük is lopnak (lásd nyugdíjpénztár), azok fanatikusok, és csak élvezetből vannak ott, hogy verjék a népet, bár az is lehet, hogy ennyire primitívek
tanulj valami normális szakmát, aminek haszna is van, mert ez semmire nem való...illetve nem ártana felnyitni a szemed, hogy mi történik a világban, a rendőr csak az 1%-ot védi, a bankok magán kézben vannak, és egész európa lázad ezek ellen, csak a birka magyarok alszanak...
Köszi a válaszokat! Nem vagyok szemüveges, allergiás se, jogsim van több mint egy éve. Gondolkodtam más pályán, de valahogy egyik se érdekel. Ez az amit szívesen csinálnék. Tudtommal Miskolcon a szakközép 2 évig tart.
2. válaszoló: az ismerősöd kapott pénzt tanulóként?
Kedves 2.!
Ne haragudj,de rég hallottam már ekkora baromságot,hogy : "Aki szemüveges,vagy allergiás az már nem lehet rendőr"
Az inzulinos cukorbetegeket nem veszik fel esetleg,de irodai rendőr munka ellátására,szerintem még őket is felveszik.
Egyébiránt pedig már 2 éve elvégeztem az Adyligeti Rendészeti Szakközepet,szemüveges vagyok,és rendőr :)
Minden jót!
De tényleg nem nagyon látni
rendőrt(szemüveggel)
Persze más az,
ha a suli végzése közben (vagy utána)
leszel szemüveges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!