Mit tegyek, hogy ne pánikoljak/ izguljak ilyen helyzetben?
Rengeteget tanultam a dolgozatra, tényleg éjjel nappal azt gyakoroltam, több száz mondatot fordítottam le, magoltam az igeidőket, olvastam, angol filmeket néztem, hogy jobban menjen.
Nem csak azért, mert tanulnom kellett, hanem mert én is akartam, mert szeretnék megtanulni angolul.
De ahogy tegnap megkaptuk a tesztet...egy óránk volt száz kérdésre, ami nem is olyan vészes. De én bepánikoltam, alapvetően is izgulós vagyok, de ez most nagyon durva volt. Nem tudtam gondolkodni, rettenetesen remegtem, és hiába végeztem légzőgyakorlatokat, nem használtak, izgultam mint az állat, és össze vissza jelöltettem a válaszokat.
2 - es lett. Ez egy nagyon fontos teszt volt.
De a legdühítőbb az hogy ahogy most végignézem miket hibáztam, egyszerűen nem tudom megérteni, mi a nehéz ebben? A legkönnyebb kérdéseket rontottam el, amiket amúgy, hétköznap a kisujjamból rázok ki.
Nem értem, és dühös vagyok magamra...
Tényleg ilyen hülye lennék? Vagy csak a pánik? Mit tegyek ez ellen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!