Holnap központi felvételi és borzasztóan félek.! Mit csináljak h ne pánikoljak be amikor megkapom a lapot?
Hogy tudsz bepánikolni egy laptól ? :D Szóbelin még megértem, ha izgul valaki, de egy írásbelin csak te vagy meg a papír.
Ami hasznos lehet, hogy először nézd át az összes feladatot 5 perc alatt. Ez alatt el tudod dönteni fejben, hogy melyik könnyű, melyik nehézebb.
Gondold végig, hogy melyik feladatot, hogy fogsz elkezdeni, hogy kell megoldani, esetleg ha csináltál már ilyen példát, akkor emlékezz!
5 perc alatt el tudod dönteni, hogy melyik feladat egyszerű és melyikre kell több időt hagyni.
Az egyszerű példákkal kezdjed, és nehézségi sorrendben haladj végig.
A legfontosabb, hogy ha elakadsz, hagyd ott a feladatot és kezdj hozzá egy másikhoz. Miközben megoldod a másikat beugorhat a helyes megoldás, vagy rájösz, hogy hogyan lehetne elindulni.
Szia!
Addig kell kibírnod csak amíg megkapod a lapot. (Ez tapasztalat.) Nekem fizikaversenyeken volt iszonyatos hányingerem, de csak addig, amíg ki nem osztották a feladatlapokat, aztán valahogy egyből lenyugodtam. Hát igazából semmi szuper megoldást nem tudok. De nekem az kicsit használt, hogy előtte hosszan mélyeket lélegeztem, ezt próbáld ki.
én is holnap írom
de vigyázz, mert én, ha az első 5 percben átnézem a feladatokat, hogy melyik a könnyebb, akkor bepánikolok, hogy hú de nehéz és utána nehezen nyugszom meg
ezt ha alkazmazni akarod szerintem előtte most próbáld ki
hátha te is így vagy ezzel
Na túlélted?
Szerintem nem volt olyan vészes, én is most írtam. A matek még könnyebb volt talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!