Viviee kérdése:
Felvételi segítségek kellenének a Jelky András ruhaipari és művészeti szakközépiskolához. Help?
Figyelt kérdés
olvastam, hogy irodlaomból,nyelvtanból,angolból,matekból,történelemből és (nekem) rajzból lesz a felvételim. NEm tudnátok segíteni, mik lesznek ezen tantárgyakból a felvételin? vagy nektek milyen feladatok voltak?:) és a beszélgeésen?:) előre is köszi a (normális) válaszokat.2011. nov. 5. 16:10
1/3 anonim válasza:
Rajzos részét nem tudom, mert én nem olyan szakon vagyok ahova kell, de azt tudom hogy szóbelin az igazgatónővel kell beszélgetned magadról, semmi extra, kedves egyén.
Tantárgyi felvételi meg nincs...
2/3 Navégre válasza:
Sziasztok! Keresem ezeket a könyveket:
Benkő Istvánné- Deákfalvi Sarolta: Nőiruha-készítő szakrajz. 1-2.
Feketéné Hajdú Erzsébet: Női szabó szakrajz 1-2.
Megvenném valamelyiket, szerontetetk melyik a jobb?
más varrásispari könyvek is érdekelnek
Itt érsz el: 70/329 3406
köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!