Mi a véleményetek a Jelky András ruhaipari és művészeti szakközépiskoláról? Van aki oda jár?
Ahol és amit most tanulok azt kilencedik óta utálom, de ma eljutottam arra a pontra, hogy váltanom kell!
Csak épp teljesen kétségbe vagyok esve!
1 hete oda járok. :D
Hát nekem tetszik! Tök jók a szakmai tanárok, mindenben segítenek. Az érettségis tárgyakból kicsit gyengék a tanárok, de ebből nincs problémám, mert a régi sulimból a barátnőim nekem másolják az anyagokat ezekből és haladok velük tovább, így az érettségin sem maradok szrrba. :)
Nekem nagyon tetszik. :)
:D Konkrétan az összes fővárosi működtetésű iskolába pont ennyi fűtés volt/van/lesz, mint itt.
Előző sulimba -20°C-ba 0 fűtés jéghideg radiátorok és látszódott a leheletünk. Hivatalosan nem is lehetett volna tanítás. De a főváros, pont mint most. Nem adott engedélyt a szünetre. Erről nem a csöves iskola, hanem a mocsadék zsidóg*cik tehetnek, akik milliós juttatásokhoz jutnak avval, ha nem fűttetik az iskolákat..
Hát igen a diákok furák. De lány iskolától mást ne várjatok. A fűtés mindenhol ugyan olyan.
De olyan karizmája van annak a sulinak, ami máshol nincs meg. A tanárok pedig a belüket is kiteszik érte. A nagy semmiért, mert a fizetésükön egyáltalán nem látszódik és a diákok sem értékelik kellőképpen.
Azt se tudom mit fogok csinálni Jelky nélkül. Minden túl silány és egyszínű lesz. Unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!