Mi a véleményetek a Petz Lajos Egészségügyi Szakközépiskoláról?
Tapasztalatokat várok, szeretném tudni a tanulmányi követelményeket, a hajtást, és hogy milyen színvonalú az oktatás. Ápolás és betegellátás-szülésznő szakirányt választanám.
Előre is köszi.
Szia :) Most láttam kiírva ezt a kérdést. Nos én ebbe a suliba jártam mármint ha a győri sulira gondolsz. Tudomásom szerint ilyen névvel nincs más az országba. Ilyen hogy szakközépiskola már nincs. Az iskola 2006-ban bezárt mi voltunk az utolsó évfolyam.
Szakirány meg ilyenek nem volt. Sima humán gimis képzés volt egy két plusz tárggyal ami extra lehet. Ilyen az önismeret, pszichológia, szóval a többi sima középsulis tantárgy volt. Régen még valóban igazi szakközépként működött de én akkor még javában az általánosba jártam.
Most az iskola helyen a Széchenyi István Egyetem Szociális és egészségügyi kara van. Ez már egyetemi oktatás.
Amúgy régen a töri és a magyar órák elég erősek voltak a nyelvoktatás főként az angol volt egy kicsit laza a tanárunk sokat hiányzott.
Köszi
De akkor hol van legközellebb hasonló suli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!