Mit tegyek, hogy ne pánikoljak ennyire az államvizsga miatt?
Figyelt kérdés
Holnap államvizsgázok és teljesen bepánikoltam. Úgy érzem meg sem kellene jelennem, mert nem birok már ismételni/tanulni és úgy érzem nem tudok semmit... Szakdolgozat védés is lesz és persze az opponens kérdéseit alig értem... Egyszóval minden szar...2020. júl. 2. 14:49
1/2 anonymousreview60 válasza:
"Úgy érzem meg sem kellene jelennem, mert nem birok már ismételni/tanulni és úgy érzem nem tudok semmit." Ez biztos jele annak - feltéve, hogy eddig tanultál rendesen -, hogy ideje letenni a lantot.
"az opponens kérdéseit alig értem" Ezeket beszéld meg a témavezetőddel vagy hozzáértő évfolyamtárssal!
Legkésőbb 18-kor kezdj el pia nélkül lazítani, a ruhádat összekészíteni!
2/2 anonim válasza:
Hasonloan voltam en is, es lam, 5os allanvizsga. Melyik szakra jarsz? Sokat elmond a bizottsagrol, ha meg zv-n is szivatnak. Nekem 40 perc volt a zv es a vedes, rendesen belekerdeztek, de meg is honoraltak. Corvinus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!