Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne pánikol...

Mit csináljak, hogy ne pánikoljak?

Figyelt kérdés
Holnap fogok központit írni. Jó képességű vagyok, a logikám is jó, de mégis annyira félek, hogy képes vagyok pánikolni.Ilyenkor gyomoridegem van és enni se tudok ilyenkor, remeg a kezem és ááá. Szóval nagyom pánikolós típus vagyok:$..
2012. jan. 20. 10:45
 1/7 A kérdező kommentje:
lécci valaki valami tippet mondjon!!
2012. jan. 20. 13:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Bocs, h nem tudk tippet adni, de ha ez megnyugtat, nem vagy egyedül. Én is nagyon nagyon nagyon izgilooooookk, és pár napja megírtam a 2010es magyart, 47 pontos lett, megnyugodtam, az nem olyan rossz. Most meg elkezdtem izgulni, hogy holnap felvételi, mit csináljakk?? Megírtam most a 2008asat, és 35 pont!! 35!!!!! Akkor mi lesz ha élesben megy majd? 20 pont? Vagy 15?? ÁÁÁ ez nekem sok, én ezt nem bírom wááááá
2012. jan. 20. 14:03
 3/7 anonim válasza:

helló!

én is holnap írom:):O nagyon félek már én is.) mondjuk én is egész jó képességű vagyok(4-es 5-ös) de félek:) nekünk azt mondták, hogy nyugodjunk meg, meg ne izguljunk, mert csak még rosszabbul fog menni...szóval senki se idegeskedjem:) most csináltam meg a 2009-es matekot(abból nem vagyok olyan jó:() és alig lett 30 pont!!váááááá mi lesz a mostanival:((( a magyarban bízok, remélem menni fog...

szurkolok neked!!! (még 1x, ne idegeskedj, és pánikolj, ha ideges vagy, csak gondolj arra, hogy ez kb. olyan, mint egy tz:)))

2012. jan. 20. 15:31
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen mind a két választ:) egy kicsit ezzel megnyugtattatok:) első válaszoló nekem is a 2010-es magyar 47 pontos lettO.o
2012. jan. 20. 15:35
 5/7 anonim válasza:
sztem gondoljatok arra hogy nwem csak ti izgultok, mindenki izgul és senkinek sem lesz max pontos az írásbelije, nem fognak feleltetni csak leülsz kitöltöd és ennyi, holnap reggel biztos hogy én már nem tanulok, ma meg már csak zenét hallgatok. segít ellazulni :)
2012. jan. 20. 16:11
 6/7 anonim válasza:
megint az utolsó vagyok: a matek nekem se megy olyan jól, de talán lesz olyasmi feladat ami már volt
2012. jan. 20. 16:12
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ:-) csak attól félek hogy nem fognak felvenni oda ahová jelentkezek:/
2012. jan. 20. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!