Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Támogatjátok az iskolai...

Támogatjátok az iskolai egyenruha bevezetését?

Figyelt kérdés
Én határozottan nem.

2021. febr. 17. 22:15
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
87%
De honnan veszitek ezt? Be akarja ezt valaki is vezetni?
2021. febr. 17. 22:56
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok sok kis klónt látni az iskolában. Minden diák egyedi, külön személyiség. Nem kell az uniformis.
2021. febr. 17. 22:57
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Az én iskolámban volt, de csak ünneplős napokon kellett felvenni. Nekem sokkal jobban tetszett, mint a tipikus matrózblúz, és kifejezetten elitnek számított emiatt a sulink a városban, pedig egy átlagos gimi volt. Én bírnám mindennaposan is, de tudom hogy sokaknak nem tetszik. Kellene eleve több szett, szokni, nadrág, ingek, zakók, pulcsik, rövidujjú ing/galléros póló, és mindenből minimum egy váltás, ez azért elég drága lenne.
2021. febr. 18. 10:12
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
a szokni az szoknya lett volna
2021. febr. 18. 10:12
 15/24 anonim ***** válasza:
43%

Minden évben új kellene, három rend legalább, hogy mindig legyen tiszta. Ha kihízza közben a gyerek, akkor szintén újat kellene venni, mivel a Vöröskereszt nem tudná vele ellátni a szegényebb családokat.

A következő évben nem biztos, hogy kapna az iskola ugyanolyan szövetet, így az osztályok egyenruhája is különbözne. Ha egy másik iskolából jönne valaki, akkor neki az akkori elsősök egyenruhaszíne jutna.

Kevésbé lenne kényelmes. Sok lánynak fázna télen a lába, amikor kint felvonul az osztály. A nadrágos lányoknak még kellemetlenebb lenne.

Nem szeretnék, még az egyenköpenyt is sokan utálták.

Vannak egyenruhások: katonák, rendőrök, tűzoltók. Hozzájuk hasonlóvá tenné a diákokat az egyenruha. Fegyvert is adnának hozzá? Mennének kiküldetésbe? Kaszárnyafegyelmet tartanának köztük?

2021. febr. 18. 19:18
 16/24 anonim ***** válasza:
16%
Osztályok különböző színű egyenruhában inkább a középiskolákban lennének, ahol egyesek megállnak a növekedésben, mások nem. A hetes tisztelegne a tanárnak, amikor az belép az ajtón.
2021. febr. 18. 19:21
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi ez a tisztelgéses dolog és honnan jött? Mi szükség rá?
2021. febr. 18. 19:29
 18/24 anonim ***** válasza:
20%
#17: Egyenruhások: katonák, rendőrök, tűzoltók, ...diákok?
2021. febr. 18. 19:36
 19/24 anonim ***** válasza:
15%
Én támogatnám, hogy úgy mint régen, a lányoknak szoknya, a fiúknak pedig rövidnadrág legyen a kötelező egyenruha. Nem lennének olyan puhányok, mire felnőnek.
2021. febr. 21. 08:45
 20/24 anonim ***** válasza:
73%
#19: A mindennapos testnevelés többet tesz a puhányság ellen.
2021. febr. 21. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!