Helyeselnétek-e az iskolai egyenruhát?
Nem
Ha azért vezetne be egy iskola, hogy mondjuk ne lehessen látni az egyes családok közötti anyagi különbségeket, akkor arra ugyanúgy ott lenne az, hogy ki milyen táskával jár/milyen telefonja van, szóval semmi értelme
Meg akkor min. 5 szettnek kellene lenni belőle, mert azért 1 póló és/vagy 1 nadrág/szoknya miatt nem szívesen indít az ember mosást naponta
És még a nadrágot lehet hordani jobb esetben pár napig mosás nélkül, egy pólót már kevésbé, főleg nyáron
Meg akkor azért mindenkinek normális méretet kellene adni, nem úgy, mint mondjuk egy tesipolobol, ami férfi meretezesu, szabású (nyilván nem az a baj, hogy nincs benne az embernek dekoltázsa, hanem az, hogy semmi formája, az egész egy “T” betu alakú es kész 😂) és rohadt kényelmetlen, idiotan áll lányként
Igen, nekem volt is, ált. iskolában is, síma köpeny, de gimiben egyenköpeny, valamint iskolai díszegyenruha is. Ápol és eltakar. Az erősen meglevő gazdasági különbségeket kissé elmossa, és az igen jót tesz a kölyköknek. Valamint erősebbé teszi a közösségi szellemet.
Normális középiskolában, Nyugaton, kivált Angliában ma is kötelező. Csak támogatni tudom.
Nem.
Ugyanabban a fazonban nem mindenkinek egyformán kényelmes, és nem is mindenkinek egyformán áll jól + mindig ugyanaz, tehát aki nem érzi jól magát benne, az mindig frusztrált tőle.
Max. olyat tudnék elképzelni, ami valamilyen szintem variálható. (Távoli példák: nálunk szalagavatón a táncnál a lányok kétféle szoknyahossz és kétféle szín közül választhattak. Így volt egység is, de mégis mindenki talált hozzá illőt. Vagy pl. nálunk nagyon sokan vesznek és gyakran hordanak egyetemi ruhadarabokat: pulóverből van 2 fazon és sokféle szín.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!