Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Helyeselnétek-e az iskolai...

Helyeselnétek-e az iskolai egyenruhát?

Figyelt kérdés
Általános iskolában, középiskolában, miért igen, miért nem?

2020. jan. 22. 22:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Meg amúgy nálunk így is kicsit megy a “rivalizálás” a város 2 erősebb iskolája között

Így is kb tudni lehet, hogy ki hova jár, de ha még egyenruha is lenne, akkor szerintem ez a piszkalodas (tisztelet a kivételnek!) jobban menne

2020. jan. 23. 20:13
 12/13 anonim válasza:
100%
igen jó ötletnek tartanám.nálunk munkahelyen is kötelező nekünk nőknek a fekete térdig érő szoknya fehér blúz testszínű harinaci. mivel én iskolás koromba nem viseltem ilyen öltözéket most nehezebb volt a munkába rászoknom de muszáj volt és idővel megszerettem. ha viszont már sulis kortól kötelező volna akkor ebbe nőnének fel a gyerekek s nem kéne hozzászokniuk adott esetben egy hasonló munkahelyen mint az enyém hanem már eleve úgy öltözködnének kicsi koruktól. van hogy kényelmetlen viszont rendkívül csinos és egy nőnek szerintem ennyit ki kellene bírnia.
2021. febr. 14. 20:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen. Néha voltak városi rendezvények, amikor minden iskolának volt egyenpólója, mi szerettük, hogy egyből tudták, a zöldpólósok a mi iskolánkhoz tartoznak. És tesin is egyenöltözék volt, piros póló az iskola címerével és kék rövidnadrág. Szerintem menő volt. És sokkal jobb lett volna, mint a "sötét alj, fehér ing" is, amit utáltam.
2021. máj. 28. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!