Támogatjátok az iskolai egyenruha bevezetését?
Nekem így is van úgyhogy oly mindegy.
egy rendészetis:)
"Ráadásul a lányoknak csak szoknyát szabadna viselni."
Persze, majd megmondják a lányomnak hogy mit vehet fel és mit nem. Szoknya..... ha-ha... nevetséges. Én is utálnék egész nap abban lenni, nemhogy egy kislány. Isten őrizz az ilyen kitalálmányoktól.
Nem támogatom.
- az anyagi különbségek így is kijönnek, szintén ugyanúgy meglátszik az igénytelenség tehát nem szorítaná vissza a kirekesztést csúfolódást
- feszengenének egésznap a kényelmetlen ruhában, magamból indulok, szintén nem érzem kényelmesen magam szoknyában
- a divatozással szerintem semmi gond nincsen, a legtöbb tini rémesen öltözködik, arról nem is beszélve, hogy többségük többféle stílust kipróbál egyszer sportos aztán EMO majd hirtelen elegáns, ezzel nincs semmi baj mi is ezt csináltuk, ez az önmagunk, a stílusunk megtalálásának és a fejlődésünk része.
"Biztos lennének előnyei is, például senkit sem piszkálnának az öltözéke miatt."
Furcsa mivel én is szerényebb körülmények között nőttem fel, mégsem akarok egyenruhát viselni. Nálam az az ok, hogy nem szeretem, ha beleszólnak az öltözködésembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!