Veszprémbe Pannon Egyetemhez melyik kolit ajánlanátok?
Remélhetőleg szeptembertől itt fogok tanulni, érdekelne a tapasztalat, vélemény az ottani kolikról.
Első sorban a Központi Kollégium és a Jedlik Ányos érdekelne. A Nereus pedig ahogy látom elég messze van...
Nem vagyok kolis, de pár szaktársam igen, így az általuk mesélteket tudom csak tolmácsolni.
Általában a KK (Központi) és Magi (Magister) kerül elsőbb helyekre. Az előbbit a társaság és az egyetem közelsége (körülbelül talán 7 percről lehet szó) miatt választják. Bulik is vannak szép számmal (de ugye nem vírus idején), és pörög ott az élet elég rendesen. Több a program és a blokkokban is többen laknak. A Magi esetében már nagyobb távról is van szó, de cserébe kényelmesebb, kevesebben vannak egy blokkban és korszerűbb. Állítólag olcsó és isteni a büféjük :D
A Nereus meg lent van a Balaton partján. Nagyon szép a kilátás, csak hát busszal vagy 20 percre van az egyetemről.. kevés is a program, meg nagyon elkülönülnek így a kolisok a többiektől.
Nekünk, ha jól emlékszem, augusztus körülig kellett jelentkezni (gólya vagyok és nem kértem kolit) és mintha postán küldtek volna a többiek jelentkezést. De a Neptunban is van ilyen fül, azt hiszem onnan kellett valamit letölteni. Július vége felé kezdenek majd ilyen üzenetekkel bombázni, ott szerencsére részletesen leírnak mindent.
Jedlik-ről nem tudok nyilatkozni, viszont azt hiszem pár tesis foglalkozást tartanak ott.
Nem tudom nézted-e a honlapot, de inkább kiírom, hátha van még rajta plusz infó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!