Jedlik Ányos Szakkollégium milyen Veszprémben?
Figyelt kérdés
Mennyire jó a kolesz? Megéri ode menni, vagy inkább a Magister?2019. júl. 27. 19:01
1/6 anonim válasza:
Kerüld, amilyen messziről csak tudod!!!
2/6 A kérdező kommentje:
Miért? Nem jó?
2019. júl. 27. 20:59
4/6 kuckóságos válasza:
Hát ha külön előadásokkal akarsz még szórakozni az előadások mellett, meg kisebb, régebbi koliban lakni, akkor nyugodtan menj oda :D de ha inkább a "normálisabb" kolit valasztanád, akkor Magi
5/6 anonim válasza:
Én félévig jedlikes voltam, de nem tetszett. Minden héten van valamilyen kötelező jellegű program, ami hétköznap van(általában kedd este 8). Engem ez idegesített, meg mivel nincsenek annyira sokan, nekem nehezen ment a beilleszkedés is, mivel akik ott vannak kb ismerik már egymást, és ha picit zárkózottabb vagy és nem mész a "vezérekkel" bulizni akkor kiesel a körből, és maguktól nem nagyon hívnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!