Milyen a Jedlik Ányos Gimnázium?
Figyelt kérdés
2019. márc. 24. 14:54
1/4 anonim válasza:
Atlagos iskola. Jovore felujitjak es 2 evre a fodor jozsefbe koltozik. Tanarok jok (persze vannak zakkantak pl: enek tanar). Tobb osztalytarsam is oda megy, en is megjeloltem de velgul nem mentem szobelire. A kozosseg jo bar en azt hallottam h az E-sek (elsportoloi) nagyon sznobok
2/4 anonim válasza:
A csepeli Jedlik nagyon jó ,jelenleg a Fodor József Szakképző iskolában működik.
Elvileg 2 év múlva költözik vissza a felújított ,21.századi Jedlik Ányos Gimnáziumba.Tanárok jók.Az átmeneti épület szép felújított.Ha sok a jelentkező nem ártanak a 4-5 jegyek. Szóbeli attól függ ,ha egyáltalán behívnak,hogy mennyit tudsz,hogy milyen tanár szóbeliztet,ha szerencséd van ,akkor kifogsz egy jó tanárt.Hangulat jó ,programok izgalmasak.A büfé kicsit drága ,de van Túró Rudi automata is,ami nem olyan drága.
3/4 Lau1 válasza:
62-63 pontos központival sikerülhet a Jedlik, ttk vagy angol tagozata? Átlag:4,3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!