Mesterszakos képzésekről elmondható hogy MINDIG van munkaerőpiaci értékük? itt már nincs „büfészak“? Vagy itt is vannak olyanok hogy WC-papír a mesterszakos diploma?
mert asszonypajtás épp szocped mesterre jár és hááááát.... nem tudom.
már az alap sem ér semmit, kérdés a mester ehhez mit tesz hozzá.
0+0 = 0
Szocped alapom van, egy napot sem dolgoztam benne. (Kis falu, vidéki kis város, lehetőség alig, pláne meg a fizetés...) Elmentem inkább más irányba. Eszembe sem jutna arra az alapra egy mester mert semmi értelme és szerintem nem is ad többet. Hátha azért valaki megcáfol benne.
Párod biztos elhivatott és lát benne fantáziát.
"láthatod hogy csak a mérnök, jogász, gazdasági, orvosi végzettségekre írják, hogy nem büfészak. "
Hát és nagyjából így is van.
mert nem csak az a büfészak ami sehova se kell, hanem az is ami ugyan kell , de egy röhej a fizetés (pl tanár 5 év egyetem után nettó 140-nel kezd...)
Nekem haverom végzett azt, kb fél évet húzott le, mostanában volt az is, kb 150 ezer nettóért járt a sorra.
Most elment multihoz, mert ráfeküdt a nyelvre, aztán kapásból a duplája és nem gyomorideggel jár dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!