A Semmelweis Általános Orvosi szakán melyek azok az órák amikre nem kötelező bejárni?
@14 Tavaly felvettek, de egy munkalehetőség miatt nem iratkoztam be. Már van egy diplomám, és varázslatos módon sikerült elvégeznem csúszás nélkül, pedig nem jártam be minden előadásra.
Nem érzem, hogy kolleráció lenne az előadáson történő részvétel, és a sikeres tanulmányok között. A legtöbb előadás az előző képzésemen, ahogyan fent is írtam, egyszerűen felesleges volt. Sokkal több mindent meg tudtam tanulni, ha leültem egy könyv elé, vagy egy előadás felvételt megnéztem kétszeres sebességgel.
Nem tudom miért rám mondod, hogy hisztizek. Feltettem egy kérdést, erre te jössz ide köpködni, hogy ki fogok hullani, meg csak lógni akarok. Ha ennyire ráérsz az életben, akkor nyugodtan járj be minden felesleges órára, ahol a tököd vakargatása a leghasznosabb amit tenni tudsz, én inkább megoldom másképp.
Nem azt mondod, ami a valóság, hanem a beteges képzelgéseidet.
Rengeteg előadásra felesleges bejárni, mert helyette lehetne sokkal jobb tempóban tanulni is. Ennyi. Valószínűbb, hogy akkor hullana ki, ha tanulás helyett a csigatempóban beszélő professzor szövegét hallgatná egész nap, ahelyett, hogy megtanulná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!