Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Semmelweis Általános Orvosi...

A Semmelweis Általános Orvosi szakán melyek azok az órák amikre nem kötelező bejárni?

Figyelt kérdés
Legfőképp az első évben, de ha a felsőbb évekről van valakinek tapasztalata, az is érdekel :)

2021. jan. 28. 20:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Ja, ezzel szoktak takarózni, tudom.
2021. febr. 1. 05:40
 12/18 anonim ***** válasza:
25%
Igen, mert ez a helyzet. Érted már, szívecském?:)
2021. febr. 1. 07:45
 13/18 anonim ***** válasza:
9%
Ez nem gyakorira való kérdés. Meg még fel sem vettek, ne ezen agyalj.
2021. febr. 1. 08:21
 14/18 anonim ***** válasza:
21%
Ez meg a másik. Fel sem vették, de már a lógáson agyal. Én elvégeztem két egyetemet, aztán lepontozgat mert azt mondom ami a valóság, csak nyilván az nem tetszik. Ki fogsz hullani, öcsém, és senkit nem fog érdekelni a hisztid.
2021. febr. 1. 10:32
 15/18 A kérdező kommentje:

@14 Tavaly felvettek, de egy munkalehetőség miatt nem iratkoztam be. Már van egy diplomám, és varázslatos módon sikerült elvégeznem csúszás nélkül, pedig nem jártam be minden előadásra.

Nem érzem, hogy kolleráció lenne az előadáson történő részvétel, és a sikeres tanulmányok között. A legtöbb előadás az előző képzésemen, ahogyan fent is írtam, egyszerűen felesleges volt. Sokkal több mindent meg tudtam tanulni, ha leültem egy könyv elé, vagy egy előadás felvételt megnéztem kétszeres sebességgel.

Nem tudom miért rám mondod, hogy hisztizek. Feltettem egy kérdést, erre te jössz ide köpködni, hogy ki fogok hullani, meg csak lógni akarok. Ha ennyire ráérsz az életben, akkor nyugodtan járj be minden felesleges órára, ahol a tököd vakargatása a leghasznosabb amit tenni tudsz, én inkább megoldom másképp.

2021. febr. 1. 10:46
 16/18 anonim ***** válasza:
97%

Nem azt mondod, ami a valóság, hanem a beteges képzelgéseidet.

Rengeteg előadásra felesleges bejárni, mert helyette lehetne sokkal jobb tempóban tanulni is. Ennyi. Valószínűbb, hogy akkor hullana ki, ha tanulás helyett a csigatempóban beszélő professzor szövegét hallgatná egész nap, ahelyett, hogy megtanulná.

2021. febr. 1. 10:50
 17/18 anonim ***** válasza:
80%
Végzett orvosként az a véleményem, hogy az előadások minimum fele tök felesleges volt. Azokra nem is jártam be, olvasni én is tudok az elmélet ott van a könyvben. A gyakorlatokra és a szemináriumokra viszont mindre bejártam. Azoknak volt értelmük. Alapvetően az mondható el, hogy az előadások többsége ellógható szemináriumról vagy gyaksziról viszont nehéz hiányozni... habár vannak életművészek akiknek ez nem okozott problémát, de ehhez iszonyat pofátlannak kell lenni.
2021. febr. 1. 20:11
 18/18 anonim ***** válasza:
67%
ÁOK-n szabály szerint az előadásokra most már nem kötelező bejárni. A gyakorlatoknál pedig, azok 75 százalékán kell jelen lenni az aláírás megszerzéséhez. Azt, hogy Neked szükséges lesz-e majd előadásra járni az első félév után tudod eldönteni. Ki kell próbálni, hogy mit profitálsz belőle, ha bejársz, vagy mennyivel könnyebb Neked egyedül tanulni. Mindenkinek más. Most egyébként un. hybrid oktatás van, ami azt jelenti, hogy az előadások online nézhetők valós időben és utólag is, illetve a terem kapacitásának meghatározott százalékát meg nem haladó számú hallgató személyesen is részt vehet. A gyakorlatok és szemináriumok egy része csak online, másik része személyesen lesz megtartva. Valószínűleg a hybrid előadás megmarad a járványügyi helyzet rendeződése után is, legalábbis számomra ez lenne a logikus.
2021. febr. 14. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!