Miért csak az egyetemek távoktatását jelentették be?
A 9-11. évfolyamok biztos otthon lesznek még egy darabig de a végzősöknél is először el kell dönteni hogy előrehozzák-e őket az oltási tervben és hogy vissza is legyenek-e rendelve az iskolákba.
Tippeim szerint a végzősök Húsvétig lesznek otthon, az alsóbb évesek pedig kb. Pünkösdig.
Május 23 lesz Pünkösd, nem nagy értelme lenne akkor kinyitni.
Gondolom megint február 1 előtt fognak hozni döntést, és nagy esélyt látok arra, hogy legalább 12.-eseket vissza engedjék. Én 10.-es vagyok én is szívesebben bemennék, de ezt majd meglátjuk február 1-én.
Nálunk ELTE-n megy a pletyka hogy marad az online oktatás. De most gondoljunk bele, nem rendelhetnek hirtelen mindenkit vissza Pestre, főleg úgy nem hogy a kollégiumok zárva vannak és a külföldi diákok vissza sem jöhetnek. Szinte biztos, hogy marad az online oktatás egyetemen.
A gimnáziumnál más helyzet, de tekintve hogy tavaly ilyenkor zártak le mindent, mert jön az influenza, nem hiszem hogy megkockáztatnák a kinyítást még egy-két hónapig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!