A középiskolásoknak lehet meg fogják hosszabbítani a távoktatást Január végén?
Figyelt kérdés
2021. jan. 22. 10:10
3/10 anonim válasza:
Biztos. Nálunk egyetemen a következő félév is távban megy.
4/10 anonim válasza:
9-11. évfolyamon biztosan.
De sajnos a végzősöknél rebesgetik a visszatoloncolást.
5/10 anonim válasza:
Tanuljatok már meg szöveget értelmezni.
Abban az esetben rebesgetik a visszaengedésüket amennyiben előrehozzák őket és tanáraikat az oltási tervben.
6/10 anonim válasza:
#8: Végre egy kulturált válaszoló.
Köszönöm. Csak mert én a hvg ÉS a telex szövegei alapján értekeztem, és onnan az derül ki, hogy jövő héten döntenek a végzősökről és potenciális visszaküldésükről.
Meg eleve, csak a beoltások után lenne értelme a visszaküldéseknek, nem pedig előtte.
7/10 anonim válasza:
Innen olvasd ki :)
De az Origo is úgy fogalmazott, hogy megvitatják előre lehet e hozni őket az oltási tervben annak érdekében, hogy iskolában készülhessenek az érettségire.
8/10 anonim válasza:
Szerintem 90%ra biztos hogy a 9-11evfolyam nem fog februar 1.jen iskolaba menni
9/10 anonim válasza:
"A február elején lejáró korlátozásokat első körben két hétre valószínűleg a kormány saját hatáskörben meghosszabbítjha majd, ezt követően pedig a parlament dönthet a további lépésekről - mondja a kormányfő."
10/10 anonim válasza:
Sajnos szerintem is, akármennyire is vágyok már a jelenléti oktatásra az adatokat elnezve szerintem hosszabbitanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!