Ha nem vesznek fel mesterkepzesre akkor kovetkezo alkalommal tudok valahogy javitani a pontokon?
Figyelt kérdés
Erettseginel tiszta sor, ha nem vesznek fel ujraerettsegizel es tobb pontod lesz. De egy diplomanal ami a kezemben van hogy szerezhetek tobb pontot ha esetleg nem vennenek fel? Vagy sehogy? Altalaban ahogy neztem az erdemjegyeket nezik, a szakdolgozat erdemjegyet, a vedes jegyet es a zarovizsga eredmenyeit (de iskolankent eltero), tehat elso sorban a tanulmanyod soran kapott jegyeket. Ha nem vesznek fel hogyan tudnek javitani? Ujra zarovizsgazni vagy hasonlo dologra tudtommal nincsen lehetoseg.2021. jan. 14. 11:38
1/2 anonim válasza:
Újra nem lehet záróvizsgázni, ha a diplomát megszerzeted. De a mesterképzések többségében van felvételi vizsga és a diploma minősitése az összpontszám csekélyebb hányada.
2/2 anonim válasza:
Nem tudom, máshol hogy van, nálunk a diploma minősítése volt ugye max.50, a felvételi elbeszélgetés max.40, ez ugye 90 pont akkor, ha 5-ös diplomád és max. felvételi pontszámod van. Nekem 4-es volt a diplomám, a másik max. pont mellett, így 80 pontom volt. Ezen felül csak akkor szerezhettem volna plusz pontot, ha leteszek egy másik nyelvből egy középfokút, igaz, azért is csak nyomi 5 pontot kaptam volna. Másik 5 pont országos versenyeken való részvétel, szóval utólag össz-vissz 5 pontot tudtam volna összeszedni. Örülök, hogy felvettek a 80-nal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!