Emberi erőforrások tanácsadó vagy munka és szervezetpszichológus?
Figyelt kérdés
Melyikkel tudok könnyebben elhelyezkedni? Melyik ajànlottabb?2021. jan. 9. 16:36
1/6 anonim válasza:
Szerintem kb egyforma. Bár nem pont ugyanazt csinálhatják. Szerintem a munka és szervezetpszichológusban több potenciál van.
2/6 anonim válasza:
Mi az alapod?
Gondolom pszicho ha munkapdzibenngondolkozol, nos minkettô HR-es lesz nem kell sok szerv.fejlesztô így szinte tuti hogy irodai admint fogsz csinàlni ès smùzolni mint a többi hres, csak neked papírod is lesz róla.
3 opció nincs?
Üdv egy volt hres
3/6 anonim válasza:
Engem is érdekelne, ugyanebben a dilemmában vagyok. Esetleg még vezetés es szervezésen gondolkodom, de szinte biztos, hogy oda csomó kreditet pótolnom kellene. Kérdező jutottál már valamire azóta?
4/6 anonim válasza:
A vezszervet nem tudod pszicho ba után csinálni
Túlkínálat vsn hresből, minden bölcsészből IS az lesz.
Le lehet pontozni de közgazdász-pszichológus vagyok
5/6 anonim válasza:
#3-as vagyok. Köszi utolsó! Én azt a választ kaptam, hogy ha meg van a 30 bemeneti kredit, akkor nincs akadálya a jelentkezésnek. Tudom, hogy HR területen túlkínálat van, de engem sajnos a klinikai irány annyira nem érdekel, így muszáj mást kitalálni
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves Harmadik válaszoló, maradok a szervezetpszichónál, amit remélhetőleg a BME-n tanulok majd, az a diploma ér is valamit. Ha akarsz, privátban beszélhetünk. :)
2021. jan. 19. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!