Emberi erőforrás tanácsadó (MSC) METU vagy Szent István Egyetem (Budapest)?
Sziasztok!
Emberi erőforrás tanácsadó mesterképzésre szeretnék jelentkezni idén szeptemberben, nem tudom melyik lenne jobb választás a METU (gazdasági kar) vagy a Szent István Egyetem (bölcsésztudományi kar).
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
"HR képzése elég alibi jellegű+"
Miért, egy HR képzés lehet NEM alibi jellegű? Mikor az egész szakma ahogy van, egy üres kamu?
Nagyon szépek köszönöm a választ. :)
Itthon a mesterképzést levelezőn végezném közben dolgoznék, tapasztalatot szeretnék gyűjteni, aztán külföldre akarok menni.
Közhiedelemmel ellentétben 1-2 vonalon elég jó a Metu, és ez a marketing, kommunikáció, hr (plusz még egy két művészeti szak)
Szie gazdasági kar inkább off
Na neeee....7es válaszoló ne vedd el a kedvem. Most adtam be keresztféléves EET-ra. A HR-ben dolgozol? Mi a baj amúgy ezzel a képzéssel? Légyszi írjátok már le.
El lehet vele helyezkedni? Minden érdekel.
"A HR-ben dolgozol? Mi a baj amúgy ezzel a képzéssel? Légyszi írjátok már le."
Én nem, isten ments de volt csajom HR BA képzésre járt és néztem miket tanul miből áll egy vizsga és úgy az egész. Egy nagy kamu alibi semmi.
Ja és van a családban olyan aki vagy 10 éve HR-es nulla végzettséggel. Anno egy szocped végzettséget szerzett, dolgozott nevtanban, eljött, elment HR-nek.
Nulla végzettséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!