Mi a véleményetek a Budapesti Metropolitan Egyetemről?
Tudom, hogy rengeteg ezzel kapcsolatos kérdés van fent... De engem leginkább a közösségi élet érdekelne, illetve az emberi erőforrások szak.
Előre is köszönöm a válaszokat
közösségi élet jó, rengeteg program, szinte minden hétvégén buli, sok gyönyörű lány, nem egy kirekesztő, kiközösítős, piszkálódós társaság, hanem elfogadó
a hr-ről pedig... én egy általánosabb szakot választanék, mint a gazdmen, mert azzal is lehet hr-es melókat elvállalni, viszont ha az nem jön össze, akkor mást is, fordítva viszont nem igaz
szerintem felesleges az a sok hr-es dolog, amit ott tanulsz, sehol sem tudod használni a többségét, ráadásul sok helyen egy hr-es melóra középfokú végzettség is elég, mondjuk akkor legalább csak egy plusz, hogy diplomád lesz
Szia!:)
Te is keresztfélévesen akarsz jelentkezni a METU-ra?
Szia!:)
Nem, én szeptemberben akarom kezdeni az egyetemet, csak jó előre tájékozódni már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!