Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek a Budapesti...

Mi a véleményetek a Budapesti Metropolitan Egyetemről?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy rengeteg ezzel kapcsolatos kérdés van fent... De engem leginkább a közösségi élet érdekelne, illetve az emberi erőforrások szak.

Előre is köszönöm a válaszokat

2018. nov. 2. 23:54
 1/4 anonim ***** válasza:

közösségi élet jó, rengeteg program, szinte minden hétvégén buli, sok gyönyörű lány, nem egy kirekesztő, kiközösítős, piszkálódós társaság, hanem elfogadó

a hr-ről pedig... én egy általánosabb szakot választanék, mint a gazdmen, mert azzal is lehet hr-es melókat elvállalni, viszont ha az nem jön össze, akkor mást is, fordítva viszont nem igaz

szerintem felesleges az a sok hr-es dolog, amit ott tanulsz, sehol sem tudod használni a többségét, ráadásul sok helyen egy hr-es melóra középfokú végzettség is elég, mondjuk akkor legalább csak egy plusz, hogy diplomád lesz

2018. nov. 3. 00:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Te is keresztfélévesen akarsz jelentkezni a METU-ra?

2018. nov. 4. 13:19
 3/4 A kérdező kommentje:

Szia!:)

Nem, én szeptemberben akarom kezdeni az egyetemet, csak jó előre tájékozódni már

2018. nov. 17. 22:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia, lehet, hogy én is most szeretnék átjelentkezni a METU-ra, elegem van a BGE-ből... egyfolytában szivatnak, távoktatáson vagyok, de egyszerűen nem fogják fel, hogy az ember azért jár távra, mert dolgozik, a vizsgák is, és a dolgozat megtekintések is, sokszor az órák is lehetetlen időpontban vannak... nem tudom mit tegyek, még van minimum 15 tárgyam vissza, pénzügy számvitel szakon, kolleganőm tanácsolta, hogy menjek át oda.
2019. jan. 31. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!