Szerintetek megnyitják már az iskolákat január 11.-én vagy továbbra is maradunk itthon?
Én őszintén remélem, hogy marad a távoktatás. Nem, nem lustálkodni akarok itthon (ami elég nehéz lenne, ha azt veszzük hogy a legtöbb iskolában már 3-szor annyira szigorúbb a távoktatás), de én pl. 2 nagyszülővel élek együtt, nem lenne túl kellemes hazahozni rájuk a koronát + maszkban lenni egész nap, még tanórákon is, nem a legkellemesebb. Viszont elnézve a "koronavírus térképet" a guglin, eléggé lecsökkentek az esetszámok, de ez nem elég szerintem hogy megnyissanak hirtelen mindent, főleg nem az iskolákat, ahol több száz gyerek találkozik egymással naponta, majd megfertőzhetik egymást és viszik haza a fertőzést
Ezt csak úgy mondanám, de anyám barátnője ismer egy palit aki marketinggel foglalkozik, ő elmondta nekünk hogy már csinálják márciusra a "Vége a koronavírusnak" reklámokat, nem tudom hogy ez mennyire igaz, tekintve hogy csak rosszabbodik a helyzet, csak érdekességként írtam, aki nem akarja, az ne higgye el
Vicc..Ha valaki azt írja ,hogy visszamegyünk a kis iskolás megsértődik és leponzoz.
De ezt észrevettem a többinél is már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!