Mennyi igazságalapja van annak a hírnek,hogy január 11. után kinyitnak a középiskolák? Mennyire hiteles ez a hír?
3: ez egy nagyon valótlan sztereotípia :)
Mint saját magam is egy tanuló vagyok és az öcsém is, van alkalmam megélni ezt a helyzetet.
Felkelek korán(7kor),hogy legyen időm reggelizni, és átöltözni,mert a későbbiekben erre nem lesz időm, annyi online óra van, és rövid szünetek. Fél óra múlva kezdődik is az első óra. Órákon át ülni a gép előtt nagyon ártalmas, több okból is, mégis ott vagyunk. Nincs lazulás,annyi hogy a számonkérések lazábbak,mert van lehetőségünk segédeszközöket használni.
Egy tanuló,aki részt vesz az órákon, és nem lazul, az nem bír éjfélig fent maradni. Saját érdekem nekem is hamarabb lefeküdni,mert a következő nap gáz lesz.
Persze ez az én esetem, és van olyan is,mint amit Te írtál. De az csak egy rész, és nem mindenki él így :)
4: pontosan,sok szabadidőd kaptunk. Elszoktunk az emberektől, és a komoly iskolától.
Komoly stresszt okoz ez a kérdés, mivel annyira elszoktam az iskolától. "Sok a szabadság" nos, lehet,de mellette sok hátrány is van, amit már megszoktunk, és egyre jobban félek,hogy véget ér.
Sokkal jobb az osztálytársaim, tanáraim fizikai kontaktusa nélkül tanulni :)
" pontosan,sok szabadidőd kaptunk. Elszoktunk az emberektől, és a komoly iskolától. "
Aha. Ugyan én nem járok középiskolába, de barátnőm huga igen, és barátnőm meg Egyetemre. Mind a kettőjüknek sokkal, de sokkal többet kell tanulnia, mint azelőtt. Egy nap vagy 10 beadandó és még sorolhatnám. Szabadidő? Szabadidő az nincs.
Igaz, akkor forgalmazok máshogy.
Másféle szabadidőt kaptunk,
és plusz sokkal több elvárást, és feladatot. Mivel itt már nincs az,hogy húzzuk az időt butaságokkal,mint a suliban. Itt le tudják adni az anyagot a tanárok, ajándék feladatok ezrével :(
És örülök,hogy nem csak én érzem nehéznek.
Viszont maradnék ennél. Olyan jó itthon, "zavartalanul"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!