Szerintetek január 11-től kinyitnak az iskolák?
Figyelt kérdés
2020. dec. 17. 17:29
2/6 anonim válasza:
Az egyetem nekünk online folytatódik.
3/6 anonim válasza:
Nem hiszem. Azért ott van még az influenza is, ami ugyanakkora gond, mindenki otthon, az immunrendszere se olyan edzett most többeknek, akik ki se mozdulnak. Legfeljebb tavasszal tudom elképzelni a nyitást, az influenza tetőzése után. De ez az én véleményem.
4/6 anonim válasza:
Jelenlegi állás szerint ki fognak nyitni. Pár napja jelentették be. Szerintem az ünnepek csak rontani fognak a helyzeten (tele vannak a boltok, plusz mindenki megy a rokonokhoz, hiába nem javasolják)
5/6 anonim válasza:
nyugodtan mérget vehet rá bárki hogy (bár most még ezt mondják) de nem nyitnak ki februárig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!