Mennyire fix a január 11-ei középsuli nyitás?
Pillanatnyi állás szerint úgy készülj, hogy a középiskolások január 11-én mennek suliba. Persze ez nem biztos, mert az aktuális járványhelyzet beleszólhat. Ezt szerintem még senki se (még a döntéshozók se) látják előre. Ezért nem lehet a kérdésedre pontos választ adni.
Amit jelenleg online oktatásnak neveznek Magyarországon a középiskolákban az minden csak nem online oktatás. Sok embernek nincsenek meg a technikai feltételei, sok ember meg bekamuzza, hogy nincs meg a technikai feltétele és így hiányoznak a megtartott órákról (már ha egyáltalán megtartják). A számonkérések a vicc kategóriába tartoznak.
Ha így haladunk akkor nem csodálkoznék, hogy a kormány bejelentené a tanév megismétlését (ha jól emlékszem akkor a második világháború alatt volt ilyen).
Nahát ne ismételjenek csak semmilyen évet, végzős vagyok és pont leszarom, hogy Ferike a digitális oktatás miatt nem tudta Tóth Árpi életművét megtanulni mert akkor ment tönkre a gépe.
Le szeretnék már végre érettségizni és elhúzni a francba ebből az elmebeteg közegből ahova csöppentem. Így is a 20-at töltöm mire érettségire kerül a sor, más ekkorra már végez az egyetemen de én persze voltam olyan hülye, hogy 5 évesbe jelentkeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!