Szerintetek megnyitják már az iskolákat január 11.-én vagy továbbra is maradunk itthon?
Valószínű visszamegyünk (ki tudja meddig) mivel ma a Magyarország Kormánya oldalon megjelent egy kép, miszerint
"a koronavírus második hullámát megfékeztük, ügyeljünk hogy ne következzen be egy harmadik"
- szerintem ez elég egyértelmű utalás arra, hogy 11-étől nem hosszabbítják meg a korlátozásokat, de ha már említik a 3.hullámot, akkor lehet rá készülni
Szerintem ha a szomszédos országokban nem nyitják meg,itt se fogják.
Van egy olyan érzésem,hogy tavaszig online oktatás lesz.
Ha visszaemlékeztek, karácsony előtt volt egy olyan szakasz amikor nálunk tombolt a legjobban a járvány, a szomszédos országban meg enyhült ezért elkezdtek lazítgatni.
Amint megtörtént a korlátozások enyhítése, 2 hét elteltével újból tombolni kezdett náluk a járvány (pl Csehország, Szlovákia, Olaszország).
Szerintem ha levonják eme megfigyeléseket akkor nem fognak most még enyhíteni hanem kivárnak legalább februárig. Ha feloldanak mindent, 2 hét múlva megint 5 ezer fertőzött lesz.
#16 Szerintem ezeken amik most vannak fognak enyhíteni.
Az októberi korlátozásokra érthette, hogy fent kell tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!