Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van arra esély, hogy a jövőben...

Van arra esély, hogy a jövőben az online oktatás jelenlegi formája megmaradjon?

Figyelt kérdés
Teljesen meg vagyok elégedve ezzel. Egyrészt rengeteg szabadidőm van, online oktatásnál sokkal könnyebb jó jegyeket szerezni. Ha lekapcsolom a kamerát, akár pihengethetek is kicsit, így relaxálva hallgathatom a tanítást. Szóval nem egy rakás előnye van.
2020. dec. 8. 23:11
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

Azt gondolsz, amit akarsz, neked nem fogok magyarázkodni. Minden kommenteden látszik, hogy kötekedni jöttél ide.

2020. dec. 9. 00:28
 22/42 anonim ***** válasza:
61%

#2 [link]

Ezeked gondolom rólad, válogass kedvedre!

2020. dec. 9. 00:33
 23/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2020. dec. 9. 00:34
 24/42 anonim ***** válasza:
74%
*21
2020. dec. 9. 00:35
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
23as kezdj akkor barátkozni a gondolattal és tanulj szorgalmasan, hogy még véletlenül se maradj olyan sötét mint amilyen vagy.
2020. dec. 9. 00:46
 26/42 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem asszociálsz engem kérdező a #15-össel, de ahogy érzed. Az én részemről is le van zárva a téma :D
2020. dec. 9. 01:07
 27/42 anonim ***** válasza:
71%

Abban egyet értek a kérdezővel, hogy a jelenléti oktatás eltolódhatna az online oktatás felé. Viszont a számonkéréseknek, konzultációknak több értelmét látom jelenléti rendszerben, és ezzel együtt a szociális része is megmaradna az oktatásnak, hisz a jelenléti alkalmak elött-alatt-után lehet barátkozni a többiekkel.

Arról meg hogy meddig marad fenn ez az online állapot nagyon nem lehet találgatni, mert hiába nagy a megbetegedések száma, és hiába mutathat emelkedő tendenciát, az erre reagáló intézkedések nem következetesek.

Sajnálom hogy ekkora feszültség keletkezett a komment szekcióban, ez a kérdés valóban jó témafeltevés.

2020. dec. 9. 02:03
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon bízom benne, hogy többet nem hosszabbítják meg a korlátozásokat. Remélem jön a vakcina minél hamarabb, és megyünk vissza a suliba. Egyébként megértem, hogy azért preferáljátok jobban az online oktatást, mert egy olyan közösségben kell tanulnotok, ahova nem szerettek járni, de az egyedül a ti problémátok, hogy számotokra nem megfelelő iskolát választottatok. Számomra egyedül annyi előnye van az online oktatásnak, hogy a jegyeimet kicsit fel tudom húzni. De semmi más. Az online oktatás közel sem olyan hatékony, és szerintem nem is lesz egyhamar, mint a rendes oktatás. Úgy nem lehet megtanulni egy anyagot, hogy heti 4 órából egyet tart meg a tanár. Legalábbis én nem tudok így tanulni. Ha tudnék, akkor egy sokkal gyengébb gimibe mentem volna, mert akkor nem érdekelt volna az oktatás minősége.
2020. dec. 9. 09:11
 29/42 anonim ***** válasza:
85%
Én élvezem az online oktatást de mégis hiányzik a régi élet.
2020. dec. 9. 13:05
 30/42 A kérdező kommentje:

"Remélem jön a vakcina minél hamarabb, és megyünk vissza a suliba"

Ez a Fidesz terve, de amivel egyáltalán nem számol, hogy a kutatások szerint a magyar nép többsége nem kéri a vakcinát.

Pontosabban azt az orosz és kínai vakcinát, amit nagy hirtelen, gyorsan fejlesztettek ki.

Ha Fidesz és követői a vakcinában látják a megoldást, akkor kötelezni kell a népet a védőoltásra. Ami feltehetően zúgolódást nem kis fog okozni.

2020. dec. 9. 13:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!