Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van arra esély, hogy a jövőben...

Van arra esély, hogy a jövőben az online oktatás jelenlegi formája megmaradjon?

Figyelt kérdés
Teljesen meg vagyok elégedve ezzel. Egyrészt rengeteg szabadidőm van, online oktatásnál sokkal könnyebb jó jegyeket szerezni. Ha lekapcsolom a kamerát, akár pihengethetek is kicsit, így relaxálva hallgathatom a tanítást. Szóval nem egy rakás előnye van.
2020. dec. 8. 23:11
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
33%

"Nem lesz, hogy vége lesz, mert a fertőzöttek száma több ezer, ami az ünnepek alatt (rokonok látogatása, bevásárlási láz) csak emelkedni fog."

Ez csak találgatás, ne közöld tényként, mert rémhírterjesztésnek minősül!!

2020. dec. 8. 23:44
 12/42 anonim ***** válasza:
77%
Jönnek a vakcinák, amik ha beválnak, akkor az ilyen dolgok, mint az iskola, koncertek, sportesemények stb. visszatérnek az eredeti állapotra, maximum egy-két változás lesz (pl. iskolában szorgalmi feladatok online stb.).
2020. dec. 8. 23:52
 13/42 A kérdező kommentje:

A bolond is látja, hogy az csak egy vélemény, nem hír. 😅 Amit még tovább fűznék azzal, hogy a lakosság nem egy része úgy tűnik, nem akarja majd magát beoltatni egy tök ismeretlen "orosz vakcinával". Plusz, ha felodják a korlátozásokat, ugyanott leszünk, mint november elején. A vakcinából feltehetően az kér majd aki életveszélyben van.

Szóval én azt mondom, március előtt semmiképp se megyünk vissza az iskolába.

De majd meglátuk, bejön-e a tippem. 🙃

2020. dec. 8. 23:53
 14/42 A kérdező kommentje:

A vakcinából nem kér a többség:

[link]

A kormánynak köteleznie kell majd az embereket, ha erre épít. Az erőszak viszont nem megoldás.

2020. dec. 8. 23:56
 15/42 anonim ***** válasza:
46%
Valóban nem kérünk a vakcinából, de ha a veszélyeztettek beoltatják magukat, akkor mehet tovább az élet, mert ez a legtöbb ember számára egy közepes fokú kellemetlenségekkel járó betegség, amiből néhány nap, de maximum két hét alatt teljesen kigyógyul.
2020. dec. 9. 00:09
 16/42 A kérdező kommentje:
Majd márciusban visszatérünk erre a kérdésre. Addig offoljuk a témát, addigra kiderül, kinek lesz igaza.
2020. dec. 9. 00:10
 17/42 anonim ***** válasza:
78%
Ne haragudj, de elég trollszagod van. Kiírsz egy kérdést, vállalva a vele járó vitákat, utána visszavonulót fújsz. Én tényleg próbálnálak megérteni, hogy ha már volt ennyi felelősséged, hogy kiírj egy ilyen összetett kérdést, akkor ahhoz felveszel egy olyan mentalitást, ami legalább morális keretek között mozog és nem degradálja le a többieket.
2020. dec. 9. 00:13
 18/42 A kérdező kommentje:

Te akarod rám erőltetni, hogy troll vagyok, mert vitázni akarsz.

Kiírtam egy kérdést, amire jöttek válaszok. Viszont értelmetlennek tarom oldalakon át vitázni, amikor úgyis kiderül hamarosan az igazság.

Nagyobbat fog csattanni, ha idővel kiderül, az én tippem vált be.

2020. dec. 9. 00:19
 19/42 anonim ***** válasza:
85%

Magyarán feljöttél dörgetni a melled, hogy hátha te vagy a nagyobb király. Pedig ez egy tök faszán kielemzett kérdés lehetett volna.

Azért kerülsz szembetűzésbe az emberekkel, amiért ilyen elutasító hozzáállásod és visszataszító modorod van. Sokat így tényleg nem lehet beszélni.

2020. dec. 9. 00:23
 20/42 anonim ***** válasza:
66%
Én meg azt tippelem hogy nyári szünetig ez a felállás marad? Na, ehhez mit szóltok?
2020. dec. 9. 00:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!