Van arra esély, hogy a jövőben az online oktatás jelenlegi formája megmaradjon?
"Nem lesz, hogy vége lesz, mert a fertőzöttek száma több ezer, ami az ünnepek alatt (rokonok látogatása, bevásárlási láz) csak emelkedni fog."
Ez csak találgatás, ne közöld tényként, mert rémhírterjesztésnek minősül!!
A bolond is látja, hogy az csak egy vélemény, nem hír. 😅 Amit még tovább fűznék azzal, hogy a lakosság nem egy része úgy tűnik, nem akarja majd magát beoltatni egy tök ismeretlen "orosz vakcinával". Plusz, ha felodják a korlátozásokat, ugyanott leszünk, mint november elején. A vakcinából feltehetően az kér majd aki életveszélyben van.
Szóval én azt mondom, március előtt semmiképp se megyünk vissza az iskolába.
De majd meglátuk, bejön-e a tippem. 🙃
A vakcinából nem kér a többség:
A kormánynak köteleznie kell majd az embereket, ha erre épít. Az erőszak viszont nem megoldás.
Te akarod rám erőltetni, hogy troll vagyok, mert vitázni akarsz.
Kiírtam egy kérdést, amire jöttek válaszok. Viszont értelmetlennek tarom oldalakon át vitázni, amikor úgyis kiderül hamarosan az igazság.
Nagyobbat fog csattanni, ha idővel kiderül, az én tippem vált be.
Magyarán feljöttél dörgetni a melled, hogy hátha te vagy a nagyobb király. Pedig ez egy tök faszán kielemzett kérdés lehetett volna.
Azért kerülsz szembetűzésbe az emberekkel, amiért ilyen elutasító hozzáállásod és visszataszító modorod van. Sokat így tényleg nem lehet beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!