Van arra esély, hogy a jövőben az online oktatás jelenlegi formája megmaradjon?
Végülis haladni kell a korral. A könyvek is meg fognak szűnni, és átveszi a helyüket az e-book.
Hagyományos iskolákra sem lesz már szükség. Max az érettségire bemenni.
Még valami: a tanárverések vagy az iskolai lövöldözések is megszűnnének. A tanárok is biztonságban lennének. Na meg nem lenne iskolai erőszak is, amikor pl egy diákot szivatnak!
Millió előnye van.
Igen, cserébe szociális analfabéták kerülnek ki, hiszen soha sem volt kortárs közösségben az illető diákként.
Elhiszem, hogy te tök jól elvagy, de sok más diáknak hiányzik a szociális élete, a barátai, a tanári magyarázat stb.
Én is jól elvagyok digitális oktatásban, több szabadidőm van, ez tény. De nem örülnék neki, ha végleges (vagy beláthatatlanul hosszú) lenne.
Az iskolákban sok esetben hierarchia uralkodik. A lúzereket szivatják, az átlagosokkal nem foglalkozik senki, a menők meg élvezik a suli legjobb csajait, mások tiszteletét, meg rendszerint benne vannak az iskolai futball válogatottban is.
Ez a rendszer nem mindenkinek hiányzik.
A távoktatás egy kényszermegoldás, csak arra jó, hogy ne kelljen évet ismételni, de egyébként alkalmatlan mindenre.
-nehézkes a kivitelezése, főleg a pedagógusok és a diákok hozzáállása, és az előbbiek hozzá nem értése miatt
-a számonkérés szintén kivitelezhetetlen
-hosszú távon introvertálttá, sőt antiszociálissá tenné a diákokat
A válasz tehát, január 11.-én vége a távtancinak, utána pedig indul a vakcinázás, tehát ilyen soha többé nem is lesz, maximum szombati tanítási napokon.
"A válasz tehát, január 11.-én vége a távtancinak,"
Nem lesz, hogy vége lesz, mert a fertőzöttek száma több ezer, ami az ünnepek alatt (rokonok látogatása, bevásárlási láz) csak emelkedni fog.
"a számonkérés szintén kivitelezhetetlen"
Nem az, meg lehet oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!