Diákok! Hogy bírjátok az online oktatást?
Figyelt kérdés
2020. dec. 5. 21:25
21/23 anonim válasza:
A sok zajtól fáj a fejem. Szerintem a sima jobb lenne. Még mielőtt erre váltottunk ezt akartuk, mert májusba nagyon laza volt és azt hittuk most is ez lesz. Most meg minden órára be kell járni. Megterhelő.
22/23 anonim válasza:
Elsős gimnazista vagyok.
Online oktatást utálom. Egyrészt csak pár hetet voltunk suliban utána rögtön online oktatás. Így a többieket sem tudtam megismerni, összebarátkozni sem tudtam senkivel. Napi 6-7-8 órát rohadok a gép előtt. Szeptemberben és októberben még volt motivációm a tanuláshoz, jól osztottam be az időmet. De most még azom sincs. Egész nap otthon vagyok csak a családdal váltok pár szót, hisz ők is elfoglaltak, nekik is van tanulás meg munka.Egy-egy barátnőmmel találkozom egy séta keretein belül, de az sem a legjobb.
Egy szó, mint száz visszatérhetnénk a rendes életbe, ami sajnos nem fog egyhama bekövetkezni.
23/23 anonim válasza:
Nagyon jól, tudok tanulni szerencsére, az én iskolámba ez jól meg van oldva. Megsporolom a reggeli koránkelést és a készűlődést/utazásiidőt. Én az elején szeretem, mostmár kicsit hiányzik a változatosság meg a barátaim is. Mondjuk velük találkozok suli után pénteken/hétvégén, de azért nincs az a sok baromság minden nap és ez kicsit hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!