Ciki online órás történetek?(Pl.véletlenül(!) bekapcsolódott a mikrofon és behallatszódott valami)
Még a tavaszi turnusban volt. Elfelejtettem lenemítani a mikrofont és közben játszottam egy mobilos játékkal. Új karakterek érkeztek aznap és nekem elsőre sikerült megszereznem azt amelyiket a legjobban akartam. Véletlenül hangosan felkiáltottam, hogy: Azt a k***a eget!
Az volt a szerencsém hogy pont olyan téma volt amire természetes volt a reakcióm (valami adókról volt szó) a tanár meg azt hitte hogy az akasztott ki ennyire.
De volt olyan is hogy apám részegen benyitott hogy kivel beszélek...
Nálunk angolon röpdoga volt és az egyik gyerek nekiállt ,hogy "már megint ezek a szaros dolgozatok" meg "ez a rohadt tanár sosem marad a seggén"
Azt nem tudjuk meghallotta-e a tanár mert semmit nem reagált XD
igen a tanárom halhata hogy éppen pisilek ja és férfi a tanárom
szerintem ez nagyon cikiiii
Zoom-os óra, majd 80 résztvevő. A mikrofonom és a kamerám is ki volt kapcsolva, nem figyeltem oda, kezemben a telefonom, és véletlenül bekapcsoltam a kamerám, ezzel csak az volt a probléma, hogy teljesen meztelen voltam, és mivel a kezemben fogtam a telefonom minden látszódott alulról aminek látszódnia kellett😬
Azóta is reménykedem benne, hogy senki se látta.
Ez nem annyira ciki, de egyszer mikor matekdogát írtunk be kellett kapcsolni a mikrofont is, hogy idézem:,,Nehogy onnan hátulról súgják nektek a megoldásokat!" (Nekünk egyébként mindig ki kell kapcsolni a mikrofont, mert visszhangzik, meg belezörgünk meg ilyenek). És a telefonom nem akart nyugton maradni, mindig eldőlt, elmozdult stb. Erre ahogy rakom a helyére, mondom ordítva, hogy: ,,ÁLLJÁ' MÁN' MEG EGYHELYBE' BAZDMEG AZ ANYÁD TE GE©I!!
Hát mondanom sem kell, égett a fejem. Lány létemre így beszélni... Aztán bocsánatot kértem, és folytattuk a dolgozatot.
16L
Azért picit kellemetlen volt, nagyon hangosan tudnak nyávogni a kanmacskák :Dd
De amúgy pár hete angolon egyik csoporttársam azt hitte kidobta a teams és valamit mondott amiben benne volt a g*ci szó... aztán mikor bocsánatot kért elkezdi a tanár ne tőle kérjen, hanem a többiektől, ő az xy suliból jött😂😂 de nem lett semmi következménye, kapott ötöst/kisötöst mert épp ilyen háziellenőrzős felelés volt :D szóval annyira nem ciki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!