Melyik a jobb középiskola?
Figyelt kérdés
Kettő választásom van. Az egyik az egy fiú középiskola ahol csak fiúk vannak, meg egy lány középiskola van, ahol a diákok nyolcvanszázaléka lány, és oda járt a Bátyám nehezen. Szerintetek melyik a jobb választás? F2020. nov. 9. 07:57
11/11 A kérdező kommentje:
Minden kérdésedre válaszolok, és kijavítom amit mondtál.
Szerintem nem kell gimnázium nevet mondanom, hogy megértsétek a kérdést.
Ha tudnám hogy melyiket választanám ki, akkor nem írtam volna ki ezt a kérdést.
És az utolsó az, hogy félreértetted az egyik szempontomat. Nem azért volt az az egyik szempontom hogy ki hova megy mert ők mondták és rávettek, hanem azért, mert oda mennek a meglévő barátaim is. És könnyen tarthatom továbbra is velük a kapcsolatot, és nem vesztem el. Nem emiatt döntök, hanem ez csak egy plusz pont
2020. dec. 2. 14:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!